kantoor

Van Ostadestraat 196 winkel
1073 TS Amsterdam

De Van Ostadestraat loopt parallel aan de Ceintuurbaan. Ter hoogte van het Sarphatipark ligt ten zuiden van de Ceintuurbaan de Oranjekerk (nabij bioscoop Rialto). Mijn kantoor bevindt zich recht tegenover de toren op nummer 196.

route per openbaar vervoer

Vanaf Centraal Station Amsterdam (vanuit Noord-Holland, Amersfoort). Neem tramlijn 16 of 24 tot halte Albert Cuypstraat. De tram gaat hier de bocht om. Van hier is het ongeveer 6 minuten lopen. Loop zelf rechtdoor door de winkelstraat en sla bij de volgende stoplichten af naar links en volg de Ceintuurbaan tot de eerste straat rechts. Ga rechtsaf. Het kantoor bevindt zich eerste straat links, recht tegenover de toren.

Vanaf NS-station Amsterdam Amstel (vanuit Utrecht). Neem tramlijn 12 tot halte Ceintuurbaan/Ferdinand Bolstraat. Hiervandaan is het 3 minuten lopen. Sla rechtsaf en volg de Ceintuurbaan tot de eerste straat rechts. Ga rechtsaf. Het kantoor bevindt zich eerste straat links, recht tegenover de toren.

Vanaf NS-Station Amsterdam Zuid-WTC (vanuit Schiphol). Neem tramlijn 5 tot de halte Roelof Hartplein. Stap over op lijn 3 (richting Muiderpoortstation) en stap uit bij de halte 2e Van der Helststraat. Deze straat ligt aan uw rechter hand. In de eerste zijstraat links vindt u mijn kantoor, aan de voet van de kerktoren.

route per auto

Met de auto vanaf Den Haag / Schiphol / Coentunnel. Neem zuidelijke ring (A10), Afslag RAI (S109). Langs de RAI. Voorbij de RAI rechts aanhouden, de Scheldestraat in. Deze gaat over in de Ferdinand Bolstraat. Rechtsaf bij een weg met trambaan (Ceintuurbaan). Eerste rechts (2e van der Helststraat). Mijn kantoor in de Van Ostadestraat 196 ligt aan de voet van de kerktoren.

Met de auto vanaf Utrecht. Richting centrum (S110) volgen. Over de Utrechtsebrug, rechtdoor de Rijnstraat in. Ongeveer een kilometer rechtdoor. Linksaf bij de tweede kruising met een trambaan. Dit is de Ceintuurbaan. Bij de eerste stoplichten links (Tweede Van der Helststraat). Mijn kantoor is aan de voet van de kerktoren op nummer 196.

Parkeren. Rij nabij het kantoor door de straatjes, bij voorkeur in zuidelijke richting. Daar is overdag meestal wel een (betaalde) parkeerplaats.